Vásároljunk biztonságosan az Aliexpress-ről!
2017. január 14. írta: Dawe_

Vásároljunk biztonságosan az Aliexpress-ről!

Honnan tudom, hogy megbízható az eladó?Most erre a kérdésre fogok választ adni. Ez szintén egy fontos dolog. Mert, ahogy már mondtam az Aliexpressen több eladó árul és mi magunk választhatjuk ki, hogy kitől szeretnénk vásárolni. Most szemléltetni fogom, hogy mikre figyeljünk vásárlás közben.

 


Mert ha rossz eladót választunk, akkor nagy baj lehet.
Egy két példa: Nem jön meg a csomag, hibás, rossz a csomagolás és szállítás közben baja lesz, sokára adja fel stb. Ha kiválasztottunk a termékek sokaságából egyet, akkor a következőket kell megnéznünk. aliexpress3_1.png
Forrás:https://www.aliexpress.com/

1. Az első adat az, hogy mikor nyitották a boltjukat az Aliexpressen. Az a jobb, ha minél régebben de ez nem befolyásol semmit igazából.
2.Ez viszont már fontosabb adat, ezek a jelek mutatják az eladó megbízhatóságát. Ezekből a jelekből több féle van. Van az érme a gyémánt és a korona. A korona a legmagasabb szint és az a jobb, ha minél több van belőlük.
3. A vásárlói visszajelzésekből származó százalék, ha 95% alatti akkor ne nagyon rendeljünk onnan.
4.Szintén a vásárlói visszajelzések csak itt a termékre vonatkozik, míg az előző kettőnél magára a boltra volt jellemző.
5. Ez a vásárlások számát mutatja itt is az a jobb, ha minél többen vásároltak, de én már rendeltem olyantól akinek mindössze 4 db vásárlója volt az adott termékre. De attól még lehet jó maga a bolt és a termék is csak lehet, hogy most kezdte el árulni mondjuk ezt a napszemüveget.
6. Ez azt jelenti, hogy INGYENES a szállítás Magyarországra igen INGYENES! Ott úgy tudom, hogy a kormány támogatja az exportot és állják a külföldre szállítást is. Így tudják ingyen külföldre szállítani.
7. Itt a darab számot tudod megadni.
8. Vásárlás most
9. Kosárba
10. Kívánság listába helyezés

Még egy pár szót a szállításról. Itt az ár táblázata a terméknek. aliexpress4_1.png
Forrás:https://www.aliexpress.com/

Ugye ha azt az opciót választjuk, hogy ingyenes szállítás az hosszú időt fog igénybe venni. Adott esetben ez lehet több is 23.45 napnál. Tehát ne essünk kétségbe, ha nem jön meg 2 hét múlva. Ha ünnepek vannak, mint most pl: karácsony volt akkor akár 1.5-2 hónap is lehet mire megérkezik.

Ha hasznos volt a cikk akkor kövesd az Aliexinfót. Valamint lájkold és oszd meg az Aliexinfó Facebook oldalát!

A bejegyzés trackback címe:

https://aliexinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr4512123401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása