Megbízható oldal az Aliexpress?
2017. január 08. írta: Dawe_

Megbízható oldal az Aliexpress?

Ebben a cikkben tisztázni szeretném ezt a kérdést röviden és lényegre törően. Nekem már lassan 1,5 éves Aliexpress-es tapasztalataim vannak és ezekből szeretném megválaszolni ezt a kérdést.

 


Nos, az Aliexpress egy kínai oldal, amely nem összetévesztendő az Alibabával. Az Alibabáról nagy tételben tudsz rendelni 10-10000 db, az Aliexpress-en pedig 1-10 db terméket is tudsz rendelni.

Szóval az Aliexpress-en egy csomó eladó van jelen, akik árulják a saját termékeiket és te választhatod ki, hogy melyiktől  vásárolsz.
Fizetni csak előre utalással lehet, de biztonságos? Igen!

Azért mert az Aliexpress-nek van egy saját biztonsági rendszere, amit Alipay-nek hívnak, ez hasonló a Paypal-hoz. Meg kell adni a bankkártya adatokat és kész. Ha nem érkezik meg a termék, akkor visszaadják a pénzt, ha pedig hibás a termék, akkor vissza kell küldeni és utána kapod meg a pénzt.
Ha fizetünk egy termékért azt az eladó nem kapja meg rögtön, csak akkor ha mi vissza jeleztünk, hogy megkaptuk a csomagot.

 

Összességében elmondható, hogy az Aliexpress egy biztonságos oldal és nyugodtan lehet rendelni innen.

De folyamatosan jelennek meg a cikkek, különböző kérdések megválaszolására hiszen ez a blog azért jött létre. Ahogy azt már az oldal bemutató cikkemben is leírtam.

Ha hasznos volt ez a cikk, akkor kövesd az Aliexinfót és lájkold a Facebook oldalát is.

A bejegyzés trackback címe:

https://aliexinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr9112108711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása